top of page

Stoelenmatter Noordwijk

In onze stoelenmatterij in Noordwijk bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een stoelenmatter. Bij ons staan handwerk en kwaliteit voorop en kunt u uw stoelen nog op ambachtelijke wijze opnieuw laten matten.
Wij repareren onder andere biezen matten, gaatjes matten handgeriet, webbingmatten, Deens papercord / papiertouw en pitriet ingevlochten stoelen. Ook collega meubel stoffeerders, antiquairs, meubelrestaurateurs, en opdrachtgevers met projecten met grotere aantallen (onder andere voor kerken en dergelijke) kunnen wij met zeer snelle service  van dienst zijn.
Werkzaamheden die vaak voorkomen, zijn onder andere het repareren van rieten, biezen en webbing zittingen en het stoelenmatten van rieten, biezen en webbing stoelen. Reparatie betekent vrijwel altijd dat wij een geheel nieuwe zitting of rugleuning plaatsen. De ervaring leert namelijk dat wanneer wij alleen het kapotte stuk repareren, u een paar weken later terug moet komen om een andere stuk van de zitting of rugleuning te laten maken.


Stoelen Matten Prijzen


Stoelenmatten is altijd maatwerk, daarom is het lastig om telefonisch prijzen te noemen.
Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u een afspraak met ons maken of "op goed geluk" langskomen.
Heeft u weinig tijd?
Dan kunt u ervoor kiezen om via e-mail of WhatsApp 06 22 95 72 32 een foto door te sturen van de boven- en onderkant van het kapotte deel van de stoel. Op basis van de foto kunnen wij u dan een prijsopgave toesturen.

bottom of page